فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

تحقیق نگاهداری هویج سردخانه ص


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع :  ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد : 6 صفحه


 قسمتی متن : 

 

 

 

نگاهداری هویج سردخانه

مقدمه

هدف دامنه کاربرد

شرایط چیدن درجه‏بندی

بسته‏بندی هویج

پائین اوردن درجه حرارت

درجه حرارت مطلوب

رطوبت نسبی

گردش هوا

مدت نگاهداری

 

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد نگاهداری هویج سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی بررسی کنترل روشهای نگهداری تهیه تدوین شده بیست سومین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی فراورده‏های کشاورزی مورخ 35/9/27 تصویب گردید . پس تائید شورای عالی استاندارد باستناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی قانون تاسیس موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران مصوب اذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی هماهنگی پیشرفت‏های ملی جهانی صنایع علوم استانداردهای ایران مواقع لزوم فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت هر گونه پیشنهادی که اصلاح تکمیل استانداردها برسد هنگام تجدیدنظر کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد .

بنابراین مراجعه استانداردهای ایران باید همواره اخرین چاپ تجدیدنظر انها استفاده نمود .

در تهیه استاندارد سعی بوده که توجه نیازمندیهای خاص ایران حتی‏المقدور میان روشهای معمول کشور استاندارد روشهای متداول کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .

لذا بررسی امکانات مهارتهای موجود اجرای ازمایشهای لازم استاندارد حاضر استفاده منابع زیر تهیه گردید .

International standard (ISO) 166-1974

Commodity storage manual. 1975 the refrigeration research foundation. Washington D.C. U.S.A

American society of heating, refrigeration and air –conditioning engineers. Applications 1971

 

 

نگاهداری هویج سردخانه

مقدمه

بطور کلی کیفیت سبزیجات پس برداشت مزرعه نمی‏توان بهبود بخشید هدف نگاهداری حفظ کیفیت اولیه .

سبزیجات کیفیت خود چند طریق دست می‏دهند فهرست ذیل نمایانگر زیانهائی که ممکن فاصله برداشت مزرعه هنگام مصرف کیفیت انها وارد اید :

- تغییرات متابولیک که تنفس گیاه رسیدن ارتباط دارد .

- کم شدن رطوبت که نتیجه گیاه پیر پلاسیده میشود .

- زخمی شدن اسیب‏های مکانیکی

- افت زدگی

- اسیب‏های فیزیولوژیکی

- اسیب‏های مربوط سرما انجماد

- تغییرات عطر طعم

- روئیدن ریشه کردن

بنابراین حفظ کیفیت هویج فاصله بین برداشت مصرف , زمانی میسر که محصول شرایط صحیح مزرعه برداشت شده بطریق مناسب بسته‏بندی حمل نقل شود ترتیبی که زیر امده انرا نگهداری نمایند .

1 ـ هدف دامنه کاربرد

هدف تدوین استاندارد ارائه نحوه چیدن , بسته‏بندی , حمل نقل نگاهداری هویج میباشد .

این استاندارد مورد هویج نوع Daucus carota Linnaeus که فصل زمستان نگهداری تولید میشود بکار میرود .

2 ـ شرایط چیدن درجه‏بندی

2 ـ 1 ـ هویج‏هائی باید نگهداری انتخاب شوند که دیرتر کشت شده‏اند هویج باید موقع جمع‏اوری زیاده حد رسیده نباشد پس برداشت برگهای بالای هویج باید چیده شود بدون انکه اسیبی ریشه وارد گردد .

2 ـ 2 ـ مواقعیکه هویج هوای بارانی جمع‏اوری میشود خشک کردن رطوبت حاصله باران ضروری لیکن باید دقت شود رطوبت خود ریشه کاهش نیابد زیرا امر اثر نامطلوب نگاهداری خواهد داشت .

2 ـ 3 ـ محصول هویج زمینهائی که لحاظ ازت قابل جذب بسیار غنی هستند مدت طولانی قابل نگاهداری نخواهند .

2 ـ 4 ـ هویجی که بمنظور نگاهداری انتخاب میشود باید کامل , سفت , سالم بوده شروع تولید تخم نکرده باشد ضمنا منجمد نبوده اثری رطوبت دیده نشود .

2 ـ 5 ـ هر گاه هویج مزرعه‏ای که دارای گل عمیق برداشت نمایند نباید گل جدا نمود شستن هویج قبل انبار نمودن امر نگاهداری اثر معکوس خواهد داشت لیکن شستن پس خاتمه مدت نگاهداری اشکالی ندارد .

3 ـ بسته‏بندی هویج

3 ـ 1 ـ هویج میتوان جعبه کیسه بسته‏بندی نمود بطور غله انبار نگاهداری کرد . هویج هر گاه بطور غله انبار شود ارتفاع انبوه هویج تابع رقم , سفتی هویج , کیفیت محموله شرایط تهویه انبار محل نگهداری خواهد . حداکثر ارتفاع مورد کیسه 3 متر مورد غله 1/75 متر میباشد .

3 ـ 2 ـ هویج نباید میوه سبزیجاتیکه خود اتیلن پس می‏دهند یک جا بسته‏بندی شود .

4 ـ پائین اوردن درجه حرارت

هویج اسرع وقت پس برداشت باید سرد شود درجه حرارتی که قرار درجه نگاهداری شود پائین اورده شود .

5 ـ درجه حرارت مطلوب

درجه حرارت مناسب نگاهداری هویج صفر حداکثر 5+ درجه سانتیگراد میباشد بهترین درجه حرارت صفر 1+ درجه سانتیگراد میباشد .

6 ـ رطوبت نسبی

هویج سبزیهائی که رطوبت نسبی بالا نیازمند بخصوص درجات حرارت صفر 1+ درجه سانتیگراد رطوبت نسبی هویج باید 95 درصد بالاتر باشد پاره‏ای موارد حفظ درجه حرارت هوای سرد خارج (1+ 5+ درجه سانتیگراد )


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.