فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

تحقیق نگهداری زرد الو سرد خانه


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع :  ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد : 11 صفحه


 قسمتی متن : 

 

فهرست مندرجات : ژ

پیش گفتار

مقدمه

1- هدف ودامنه کاربرد

2- مراجع الزامی

3- اصطلاحات وتعاریف

4- شرایط برداشت محصول

5- سردکردن پس ازبرداشت

6- ترابری

7- سورت وبسته بندی میوه زردالو

8- نگهداری درسردخانه

9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه

10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی

پیش گفتار

استاندارد میوه سبزیها - زردالو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت نگهداری نخستین بار سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده بررسی وتایید کمیسیون مربوط اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفراورده کشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینک استانداردبه استنادبندیک ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات موسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که اصلاح وتکمیل استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین مراجعه استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازاخرین تجدیدنظرانهااستفاده کرد.

درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده که ضمن توجه شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامکان بین استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی کشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

منابع وماخذی که تهیه استانداردبه کاررفته شرح زیراست:

1- استاندارد ملی ایران 2016 ” زردالو – نگهداری سردخانه”

2- ISO: 2826 – 1974 Apricots –Guide to cold storage

3- شاهدی،محمد.کدیور،مهدی.(ترجمه).اصول تبدیل ونگهداری میوه هاوسبزیها

4- شرایعی،پروین .بسته بندی محصولات تازه کشاورزی،انتشارات مرکزتحقیقات کشاورزی خراسان،1378

5- فلاحی،مسعود.شیوه علمی وعملی بسته بندی میوه وسبزی،انتشارات بارثاوا،1378

6- مقتدر،عبدالله .زردالوی ایران ومشتقات ازدیدگاه مسائل اقتصادی وصادراتی موسسه استانداردوتحقیقات صتعتی اداره کل استاندارداذربایجان شرقی،1368

مقدمه

زردالوکه نام علمی انPrunus Armanica ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته

گیلاس باشد.درختی تک پایه که معمولا"درنیم کره شمالی روید.

میوه تقریبا"گردوگوشتی وبعضی ازانواع تقریبا"بیضی شکل ویانوک درازبوده وبواسطه شیاری دو قسمت مساوی تقسیم شود . عمق شیارها تعیین نوع واریته زردالو استفاده نمایند.میوه زردالوازنظرعلمی میوه شفت (میوه ابداری بادرون برچوبی ضخیم)که هسته دروسط قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.

بطورکلی ارقام دیررس دارای بافت محکم ومیوه درشت تربوده که نگهداری مناسب هستندولی ارقام زودرس دارای بافتی لطیف بامیوه ریزترکه قابلیت نگهداری کمی دارند.

درخت زردالو معمولا" مناطق تقریبا" سرد معتدل کاشته شود درمقابل کم ابی شدیدوگرماوبطورکلی شرایط نامساعدمقاومت چندانی ندارد.طعم میوه شیرین وبسیارمطبوع وسرشارازویتامین هاوموادمعدنی کمیاب وسایرموادموردنیازبدن انسان است.دردرمان کم خونی موثرشناخته شده ومصرف میوه تازه کمی نفخ اوردکه علاج نفخ حاصل ازان خوردن هسته خودمیوه باشد.زردالومیوه که مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد.چنانچه قبل ازرسیدن کامل ازدرخت چیده شودومیوه سالم وعاری ازاسیب دیدگی فیزیکی یامکانیکی یاافات وامراض باشدوهمچنین عمل سردکردن انجام گیردممکن بتوان 2تا3هفته انرانگهداری کرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.