فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

بررسی اثر پروتئین جیره غذایی شوری متفاوت اب رشد بازماندگی میگوی وانامی


 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد : 29 صفحه

عنوان تحقیق: بررسی اثر پروتئین جیره غذایی شوری‌های متفاوت اب رشد بازماندگی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی مهمترین گونه پرورشی میگو می‌باشد پراکنش جغرافیایی صورت بومی ابهای اقیانوس ارام سواحل مکزیک ، امریکای جنوبی مرکزی ناحیه‌ای که درجه حرارت اب اقیانوس تمام طول سال بالاتر 20 درجه سانتیگراد می‌باشد (ویبان سویینی ،1991). نسبت شوری‌های مختلف تحمل خوبی داشته رشد بالایی دارد.
در مقابل بیماریهای ویروسی مانند IHHN دیگر پاتوژنها مقاومت بالایی دارد (Addison et al., 2004). گرانترین بخش غذا پروتئین می‌باشد که سطوح بالای پروتئین حیوانی بازده اقتصادی تولید تاثیر تعین کننده دارد (Kucharski and Da silva‚ 1999).
براساس بررسیهای انجام شده میزان پروتئین نیاز میگوی ژاپنیPenaeus japonicusحدود60-55 درصد(Fernandes and Achuthankutty ,1997) میگوی Penaeus monodon حدود 35 درصد می‌باشد (Millamema et al.‚1998) اما منابع مختلف بالاتر بودن سهم پروتئین گیاهی جیره‌ی میگوی وانامی طور کلی پائین بودن میزان پروتئین کل (حدود 38 – 20 درصد) نقطه قوت توسعه تکثیر پرورش گونه مطرح نموده‌اند (Thomas et al., 2003) . میگوی وانامی مرور دلیل هزینه‌ی پائین غذایی سازگاری بالا جایگزین سایر گونه‌های پرورشی جهان گردید(ویبان سویینی،1991).
در سال 2004 میزان پرورش میگو 221433 تن بوده است، حالی که سال 2001، پرورش 145316 تن بوده (FAO‚2005 ) دلایل اصلی ترجیح اینگونه سایر گونه‌ها پرورش می‌توان عوامل زیر بیان نمود: 1-در بیشتر بازارهای ایالات متحده دیگر انواع ترجیح داده می‌شد.
2-نسبت دیگر گونه‌ها مقابل برخی بیماریها مقاومتراست.
3-در شرایط پرورشی یکی سریع‌ الرشدترین انواع میگوهاست.
4-تغییرات احتمالی شرایط زیست محیطی بهتر تحمل می‌کند.
5- پروتئین کمتری جیره نسبت بسیاری ازمیگوهای پرورشی نیاز دارد پروژه بررسی اهداف زیر پرداخته شد. الف)به دست اوردن سطح مطلوب پروتئین نیاز میگوی وانامی دوره رشد. ب)بررسی اثر پروتئین شرایط اسمزی همولنف توجه شوری مختلف. ج)بررسی اثر شوری مختلف اب پروتئین مختلف جیره بقاء رشد اقتصادی میگو.
مرورى مطالعات انجام شده درسال1983 Hung‚ نشان داد که میزان رشد L.vannamei شوری 20 هزار بیشتر سایر شوریها(5،40،35،30،25،15،10و45 گرم هزار) شوری 5 45 گرم هزار میزان رشد بسیار پائین می‌باشد،نتایج تحقیق یافته Bartlett وهمکاران (1990)مطابقت داشته است.نتایج تحقیق اخیر نشان داد که رشد شوریهای 30 45 هزار کاهش می‌یابد. درسال1986 Dall Smith نشان دادند که میگوها بخش قابل ملاحظه‌ای پروتئین جیره باید صرف متابولیسم شود.
میگوها پروتئین عنوان منبع انرژی زمان گرسنگی زمان تغذیه استفاده می‌کنند. Marangos همکاران (1989) رشد بالای میگوهایی تغذیه

  متن بالا فقط قسمتی پاورپوینت میباشد،شما بعد پرداخت انلاین ، فایل کامل فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا نکات زیر هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در مطلب، متن اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی مایل دریافت  تصاویری قبل خرید هستید، توانید پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس پرداخت هزینه ،ارسال انی پاورپوینت خرید شده ، ادرس ایمیل شما لینک دانلود فایل شما نمایش داده خواه شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی متون بالا ،دلیل کپی کردن مطالب داخل میباشد ودر فایل اصلی پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی داری جدول عکس باشند متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه کمک سیستم اموزشی یادگیری ، علم اموزان میهن عزیزمان میباشد. 


  

 « پرداخت انلاین دانلود قسمت پایین »



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.