دسته بندی : کاراموزی کارورزی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
تعداد صفحات : 45 صفحه
دانشگاه ازاد اسلامی واحد فیروزگوه گزارش کاراموزی رشته : مهندسی صنایع – برنامه ریزی تحلیل سیستمها موضوع: تضمین کیفیت مقدمه : تمامی کارخانه تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت زیادی دارد محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود طی کند دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی محدود مسئله مانع انجام درست مسئولیت شود . پس نقص عمده منجر بروز مشکلات فراوانی انجام مسئولیت فنی باشد ، گستردگی مسئولیت محدودیت اختیارات بسیاری شرکت تولیدی مسئولین فنی تلاش پیگیری خود موجب برقراری ارتباط مناسب بخش مختلف کارخانه کیفیت محصول دخالت دارند گردد سادگی قابل انجام نیست . طبق راهنمایی دستورالعمل اداره کل نظارت امور تولید محصول ، سیستم تضمین کیفیت Assurance Quality مسئولیت عهده دارد مسئول فنی یکی اعضای سیستم . تضمین کیفیت Assurance Quality خود یکی عناصر اصلی مدیریت کیفیت Management Quality .
به عبارتی شورای تضمین کیفیت اطمینان دهد محصولات تولید شده سلامت ، کیفیت کارایی مطلوب برخوردار بوده رضایت مشتری دارد . انجایی تضمین کیفیت بخشی سیستم مدیریت کیفیت ما پروژه بررسی سیستم مدیریت کیفیت مبتنی استاندارد ISO9001:2000 وچگونگی پیاده سازی استاندارد کارخانه تولیدی مواد غذایی سویا سان (Maxsoy ) اختصاص دادیم چگونه توانسته محصولاتی کیفیت بالا رضایت مشتری تولید کند . تقدیر تشکر : سپاس قدردانی استاد راهنما جناب اقای رضا کیا مدیریت محترم کارخانه تولیدی مواد غذایی سویا سان واحد تضمین کیفیت سازمان تمانی کسانی مرا گرد اوری پروژه یاری کردند . فصل اول معرفی محل کار اموزی ( شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان Maxsoy ) تاریخچه شرکت سویا سان (Maxsoy ) سویا سان اولین تولید کننده شیر سویا نام تجاری مکسوی (Maxsoy ) خاورمیانه باشد لحاظ ظرفیت سومین تولید کننده جهان محسوب شود استفاده اخرین تکنولوژی روز دنیا محصولات خود انواع شیر سویا ، روغن سویا ، ارد سویا ، اسنک سویا، پروتئین بافت دار سویا ( TSP ) ....
به بازار عرضه نموده . شرکت فراورده پروتئینی سویا سان سال 1381 هدف تولید انواع فراورده پروتئینی سویا اداره ثبت شرکت شماره 185580 ثبت رسید.
این واحد سال 1383 موفق اخذ پروانه بهره برداری وزارت صنایع سال 1384پروانه ساخت اداره بهداشت گردید . شرکت موفق اخذ گواهینامه سیستم تجزیه تحلیل خطر نقاط کنترل بحرانی (HACCP )و سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2000 شرکت RWTUV) TUV NORD )گردیده . سویا سان شامل دو کارخانه شماره 1 شماره 2 باشد کارخانه شماره 1 تشکیل شده ازسالن تولید شیر سویا انواع شیرهای طعم دار قبیل شیر ساده ، شیر توت فرنگی ، شیر طالبی ، شیر قهوه ، شیر کاکائو، شیر وانیلی شیر رژیمی سالن تولید شود سالن تولید TSP سالن ارد پروتیئنه انواع TSP ریز، درشت
متن بالا فقط تکه محتوی متن پروژه میباشد صورت نمونه در درج شدهاست.شما بعد پرداخت انلاین ،فایل فورا دانلود نمایید
لطفا نکات زیر هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
« پرداخت انلاین دانلود قسمت پایین »