فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

فایل جهت دانلود

معرفی و دانلود فایلهای پر کاربرد فارسی

دانلود کاراموزی شرکت فراورده گوشتی امل


 

دسته بندی : کاراموزی کارورزی

فرمت فایل:  ورد قابلیت ویرایش ) 

 


 
قسمتی محتوی متن پروژه ...

 

تعداد صفحات : 36 صفحه

دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم تحقیقات دانشکده علوم مهندسی صنایع غذایی گزارش کاراموزی شرکت فراورده‌های گوشتی امل (کاله) تاریخچه سوسیس کالباس ایران ایران اولین بار تولید سوسیس کالباس حدود سال 1300 شمسی توسط مهاجرین لهستانی انجام شد.
کلمه‌ کالباس زبان لهستانی گرفته شده است.
اما بصورت کارخانه‌ای سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد.
به صورت که یک نفر روسی نام افو ناسر بندر انزلی ماشین کوچک دستی شروع کار کرد روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی عیسویاتی که انجا بودند تهیه کرد.
سال 1930 یک نفر دیگر اهالی روسیه نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه بندر انزلی سابقه کالباس سازی روسیه داشت المان یک کارخانه کوچک مصرف روانه 50-40 کیلوگرم کالباس وارد کردند سال 1933 میلادی بندر انزلی مشغول کار بود.
از پس کارخانه تهران منتقل یک نفر متخصص کالباس‌سازی المان یک مک دعوت کرد.
زمانیکه کارخانه لیشینیسکی سال 1312 بندر انزلی تهران منتقل ارزومان ؟
؟
؟
که اطلاعاتی زمینه تهیه فراورده داشت شریک ترتیب پایتخت اولین کارخانه کالباس‌سازی بنا نهاده شد.
تاریخچه شرکت فراورده‌های گوشتی امل شرکت تولدی فراورده‌ها گوشتی امل دیماه 1362 تاسیس سال 1363 سالنی مساحت 250 متر مربع ظرفیت دو هزار تن سال بهره‌برداری رسید تولیدات شرکت توان گروههای زیر دسته‌بندی کرد: 1- انواع سوسیس کالباس گوشت قرمز، سفید ماهی 2- انواع برگر گوشت قرمز، سفید ماهی 3- بسته بندی عمل اوری گوشت سفید قرمز 4- غذای اماده استفاده اخرین تکنولوژی حضور کارشناسان مجرب شامل 3 نفر دکترا، کارشناس ارشد 17 نفر کارشناس اضافه تکنیسین‌ها افراد تجربه توان جمله عوامل موفقیت شرکت دانست.
تنوع بسته‌بندی تولید توجه کیفیت موجب انتخاب واحد عنوان نمونه طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذیه ایران کنگره صنایع غذایی شده اخیرا جایزه بین المللی تکنولوژی کیفیت 2003 کشور سوئیس نصیب شرکت فراورده‌های گوشتی امل گردید.
برنامه‌های اینده شامل نصب دستگاه‌های جدید جهت محصولات نو متنوع.
ایجاد سیستم SO9001:2000 HACCPI جهت تضمین کیفیت بهداشت اجرای سیستم KAIZEN بهبود مستمر همگام سطح توقعات مشتری پاسخگوئی خواست مصرف کنندگان می‌باشد.
تکنولوژی تولید فراورده‌های گوشتی نظر تکنولوژیک، فراورده‌های گوشتی اصولا چهار دسته تقسیم‌بندی می‌نمایند.
1- کالباس حرارت دیده 2- کالباس خام 3- کالباسهای پخته 4- گوشهای عمل امده تقریبا کلیه کالباس سوسیس‌های تهیه شده کارخانه فراورده‌های گوشتی کشور ما نوع حرارت دیده می‌باشد.
کالباس سوسیس نظر تکنولوژی تهیه، اختلاف شایانی یکدیگر ندارند مهمترین اختلاف انها قطر پوشش که کالباس بیشتر بوده میزان اب افزودنی که سوسیس معمولا بیشتر می‌باشد.
ماشین‌الات تجهیزات مورد استفاده صنعت گوشت دستگاههای رخ گوشت چرخ گوشت یکی

  متن بالا فقط تکه محتوی متن پروژه میباشد صورت نمونه در درج شدهاست.شما بعد پرداخت انلاین ،فایل فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا نکات زیر هنگام خرید دانلود مقاله :  توجه فرمایید.

  • در مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی مایل دریافت  تصاویری قبل خرید هستید، توانید پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
  • پس پرداخت هزینه ،ارسال انی پروژه تحقیق مورد نظر خرید شده ، ادرس ایمیل شما لینک دانلود شما نمایش داده خواهد شد.
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی متون بالا ،دلیل کپی کردن مطالب داخل متن میباشد ودر اصلی ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
  • در صورتی محتوی متن داری جدول عکس باشند متون قرار نخواهند گرفت.
  • هدف اصلی فروشگاه ، کمک سیستم اموزشی میباشد. پروژه (تحقیق،مقاله ) صرفا جهت اطلاع طرز تهیه پروژه دانشجو علم اموز عزیز میباشد.
  • بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی مبلغ کمتر 5000 تومان نمی دهند، پس تحقیق مقاله ...  قیمت 5000 تومان بالا میباشد.درصورتی نیاز تخفیف داشتید پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.

 « پرداخت انلاین دانلود قسمت پایین »

 

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.